pyorealogolowUusi eräliitto toivottaa tervetulleiksi yhteisen harrastuksemme edistämiseen ja kehittämiseen kaikki rekisteröidyt yhdistykset, yksittäiset erä- ja luontoasioiden harrastajat, sekä mahdolliset kannatusjäsenet.

Liitto avustaa rekisteröimättömiä yhteisöjä tai seurueita myös rekisteröitymään liiton sääntöjenmukaiseen toimintaan osallistumiseksi. Jäsenyyttä haetaan liiton hallitukselle osoitetulla oheen liitetyllä hakulomakkeella. Rekisteröityjen seurojen on hyvä tarkistaa voimassaolevat sääntönsä ja tarvittaessa muuttaa niitä vastaamaan ohessa olevia liiton sääntöjä ja toimintaa.

Vuoden 2016 jäsenmaksu on liittokokouksen päätöksen mukaisesti 30 euroa per jäsen ja liittymismaksu on 5 euroa. Yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 150 euroa ja liittymismaksu 10 euroa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on sama kuin henkilöjäsenen, mutta häneltä ei peritä liittymismaksua.


Jäsenhakemukset
Voit lähettää hakemuksesi sähköpostilla tai kirjeellä.

Sähköpostilla:
Toimita vapaamuotoinen jäsenhakemuksesi toiminnanjohtajalle sähköpostilla.
Kerro kuitenkin:
- Nimesi
- Osoitteesi
- Hakemustietosi

Kirjeellä:
Täytä tämä pdf-lomake ja tulosta se. Voit myös tulostaa sen ja täyttää kynällä.
Lähetä se sitten postilla osoitteeseen:

Eränkävijäin liitto ry.
Kyösti Sorsa
Tarrintie 11
39130 SAS


Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksuerittely: (maksajan nimi)
Maksun saaja: Eränkävijäin liitto ry
Saajan tilinumero: OP 506309-241368 (FI86 5063 0920 0413 68)
Viitenumero: 1300
Eräpäivä: jo liittyneille jäsenille 31.3.2016

Uusien jäsenten jäsenmaksun eräpäivä voi olla jäsenhakemuksen jättöpäivä. Maksu palautetaan mikäli jäsenyyttä ei jostain syystä hyväksytä.